Od pewnego czasu podczas regulacji lewego lustra zmienia swoje położenie również prawe lustro, natomiast regulacja prawego przebiega normalnie,jest jeszcze problem z grzaniem luster, przy przełączeniu na ogrzewanie.wiem że istnieje możliwość wymiany przełącznika regulacji, jeśli któryś z kolegów klubowiczów mógłby pomóc to z góry serdecznie za tę pomoc dziękuję.
bzyq_74, mam przełącznik z fabii. Jeśli chcesz to możesz spróbować przeszczepić pokrętło. Myślę, że będzie pasować.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
ZA TO "Ż" W TYTULE PRZEPRASZAM ops: . Nie mam tego objawu od początku eksploatacji ,bo wcześniej było ok. jak można sobie z tym poradzić. jak w ogóle sprawdzić czy mam maxidota i jak do maxidota wejść mam Octavię 2 z 2005 .
marenio70, najprościej: jak masz wyświetlacz podświetlany na zielono to nie masz Maxidot-a, jak na biało to masz. W wersji z Maxidote-em rozwiązanie podał Ci wyżej kolega grajewiak, w wersji bez Maxidot-a musisz zmienić kodowanie przy pomocy programu np. VCDS.
Przepraszam jeszcze raz za to "rz" ops: Mam wyświetlacz podświetlony na zielono,więc chyba podłączenie do właściwego programu załatwi ten problem, czy może to być np. VAG ?
Komentarz